- مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو)
- پیاز متوسط:1 عدد
- برنج:1 کیلو
- ماست کیسه ای ترش :850 گرم
- زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
- زعفران سائیده:1 ق چ
- کره:100 گرم
- روغن مایع:1/2 پیمانه
- زرشک:100گرم
- شکر:2 ق سوپخوری
- نمک :به میزان لازم
- خلال پسته:به میزان لازم
طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه
برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب ، نمک و پیاز میپزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و 1/4 پیمانه آب مرغ باقی بماند.
آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه های یک اندازه برش میزنیم. برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم.
بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج به خاطر گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، زعفران ، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود.
درباره این سایت