طرز تهیه “رشته پلو” تبریزی یکی از غذاهای سنتی این شهر با فیله مرغ را در این بخش از آشپزخانه برایتان در نظر گرفته ایم
مواد لازم رشته پلو مجلسی
برنج ایرانی 2 پیمانه
رشته پلویی قهوه ای رنگ 100 تا 150 گرم
عدس 1 پیمانه
کره حیوانی 50 گرم
فیله مرغ 300 تا 500 گرم
زعفران آب شده 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی و خرما نصف پیمانه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم


آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عطر و ادکلن هاي مردانه و زنانه با قيمت مناسب صورتی Zackary کسب و کارها اینجا حیدرآباد است... Dwight مقالات و مطالب حقوقی ایران فیلم Brian آموزش زبان های خارجه در مشهد