1. سوپ پیاز
سوپ پیاز (Soupe à l'oignon) یک غذای سنتی فرانسوی به شمار می‌رود که معمولاً با ورقه ­های نازک نان برشته شده و پنیر آب شده روی آن سرو می­شود. منشأ این سوپ به رم باز می‌گردد که در آن زمان غذای فقیرانه‌ای به حساب می‌آمد، اگر چه نسخه فعلی آن از قرن ۱۸ قدمت دارد. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و مایه گوشت گاو تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ی قابل توجه آن به دلیل کارامِلیزه شدن پیاز است. گاهی اوقات در پایان فرآیند پخت، ‌‌Brandy (نوعی نوشیدنی) به آهستگی به آن اضافه می‌شود. به طور معمول در سوپ پیاز از مایع مایه گوشت استفاده می‌شود و بعضی برای غلیظ کردن آن از تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می‌کنند.
 
 

2. کوک‌ او‌ ون
کوک‌ او‌ ون (Coq au vin) توسط «جولیا چایلد» (Julia Child) از طریق نمایش تلویزیونی و کتابش معروف شد و به عنوان یکی از غذاهای مخصوص او مطرح است. این غذا از مرغ پخته و برشته شده با نوشیدنی، قارچ، گوشت قرمزِ نمک‌زده یا بیکن (lardon)، پیاز، سیر و گاهی اوقات Brandy تهیه می­شود. برای تهیه «کوک او ون» معمولاً از مرغ یا خروس استفاده می‌کنند اما اگر بخواهید می‌توانید از پرندگان سخت‌تر نیز استفاده کنید، به شرطی‌که با شعله بسیار ملایم‌تر آشپزی کنید. به علت تنوع منطقه‌ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی آماده و سرو می‌شود.



آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Michael دانستنی ها علمی روز KNToosi.ir - نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی آرکتایپ (ARCHETYPE) Virtual Life Michael خانه ی عشق دانلود آهنگ جدید گرشا رضایی تبلیغات برتر ايناز چت|چت ايناز |چت|آيناز چت